Доступність посилання

ТОП новини

Вся стіна в крові: влучання у багатоповерхівку у Харкові (фотосвідчення)

Російська армія завдає ударів по Харкову, повідомив вдень 24 вересня міський голова Ігор Терехов. «Ворог наносить удари КАБами по одному з найнаселеніших районів міста. Будьте обережні», – написав він у телеграмі.

Пізніше Терехов повідомив, що є попередня інформація про влучання КАбів по двох житлових багатоповерхівках у Київському і Салтівському районах Харкова. Кількість постраждалих через російський удар по Харкову зросла до 31 людини, повідомив у телеграмі міський голова Ігор Терехов.

Голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов раніше повідомив про трьох загиблих людей і 15 поранених.

«Люди перебувають під завалами», – додав він. Триває пошуково-рятувальна операція.

За даними місцевої влади, сили РФ завдали щонайменше п’ять ударів керованими авіабомбами, поціливши по житловому будинку в Харкові авіабомбою ФАБ-500.

Сили РФ регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські міста і регіони, зокрема Харків і Харківщину.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.


Форум

XS
SM
MD
LG