Доступність посилання

ТОП новини

«Найголовніше тепер – рішучість його реалізувати»: Зеленський розповів про готовність плану перемоги


Зеленський додав, що найголовніше тепер – рішучість його реалізувати
Зеленський додав, що найголовніше тепер – рішучість його реалізувати

Вже повністю підготовлений український план перемоги. Опрацьовані усі його пункти і усі ключові акценти, розповів президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні 18 вересня.

«Немає й не може бути жодної альтернативи миру, жодного заморожування війни чи будь-яких інших маніпуляцій, які просто перенесуть російську агресію на інший етап. Нам потрібна надійна й тривала безпека для України, а отже – усієї Європи», – сказав президент.

Зеленський додав, що найголовніше тепер – рішучість його реалізувати.

Раніше, у серпні, президент України Володимир Зеленський уперше заговорив про план перемоги. Його український лідер запланував представити американському колезі Джо Байдену, а також кандидатам у президенти США Камалі Харріс та Дональду Трампу наприкінці вересня.

16 вересня глава української держави наголошував, що «план перемоги готовий уже на 90%». За його словами, план буде представлено союзникам вже наступного тижня.

Також Зеленський зазначав, що «план складається з п’яти пунктів – чотирьох основних та одного, який необхідно виконати вже після завершення війни».

17 вересня посол США в ООН Лінда Томас-Грінфілд повідомила, що США вже ознайомились із планом перемоги президента України Володимира Зеленського. Томас-Грінфілд висловила сподівання, що «вдасться досягти певного прогресу для завершення війни».

Форум

XS
SM
MD
LG