Доступність посилання

ТОП новини

На більшій частині території України оголошували повітряну тривогу, в Харкові пролунали вибухи


Наслідки влучання в Харкові, фото ілюстративне
Наслідки влучання в Харкові, фото ілюстративне

У 13 північних, східних і південних областях України після 15-ї години була оголошена повітряна тривога. Повітряні сили ЗСУ повідомили про «активність ворожої тактичної авіації вздовж кордону».

«Загроза застосування авіаційних засобів ураження для прифронтових областей, де оголошено повітряну тривогу», – повідомив телеграм-канал Повітряних сил.

Згодом він же поінформував про «швидкісну ціль на Сумщині, напрямок південно-західний».

Міський голова Харкова Ігор Терехов написав про вибухи в місті – «Попередньо чотири удари прийшлося по Харкову. Відомо про влучання в район щільної житлової забудови».

О 15:29 для Чернігівської, Сумської, Полтавської, Черкаської та Київської областей оголосили про відбій тривоги, небезпека для півдня і сходу ще триває.

У ніч на 22 червня російські військові здійснили комбінований повітряний удар по об’єктах критичної інфраструктури в різних регіонах України, застосувавши ракети повітряного, морського та наземного базування, а також ударні безпілотники типу Shahed, повідомили Повітряні сили ЗСУ. Українським військовим вдалося збити всі дрони і 12 із 16 ракет, ідеться в повідомленні.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG