Доступність посилання

ТОП новини

В Івано-Франківську внаслідок російського удару зруйнований корпус навчального закладу – ДСНС


Рятувальники працюють на місці російського удару, фото ілюстративне
Рятувальники працюють на місці російського удару, фото ілюстративне

Російські військові уночі 22 червня поцілили по території цивільного навчального закладу в обласному центрі Прикарпаття, інформує Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

«У результаті утворилася вирва 20 квадратних метрів із осередком загоряння, що було ліквідовано. Один із навчальних корпусів частково зруйнований, інші зазнали ушкоджень. Також пошкоджено легковий автомобіль», – ідеться в повідомленні рятувальників.

Голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук уточнила, що «є пошкодження й у прилеглих будинках». «Також маємо пошкодження житлових будинків в одній із громад області», – додала чиновниця.

За попередньою інформацією, обійшлося без жертв, відзначила Світлана Онищук.

У ніч на 22 червня російські військові здійснили комбінований повітряний удар по об’єктах критичної інфраструктури в різних регіонах України, застосувавши ракети повітряного, морського та наземного базування, а також ударні безпілотники типу Shahed, повідомили Повітряні сили ЗСУ. Українським військовим вдалося збити всі дрони і 12 із 16 ракет, ідеться в повідомленні.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG