Доступність посилання

ТОП новини

На Львівщині загасили пожежу після влучання в об’єкт критичної інфраструктури – ОВА


Голова Львівської ОВА Максим Козицький
Голова Львівської ОВА Максим Козицький

Рятувальники загасили пожежу на одному з об’єктів енергетичної інфраструктури у Львівській області, повідомив 22 червня голова ОВА Максим Козицький.

«Залучали 67 вогнеборців та 12 одиниць спецтехніки. У межах своєї зони відповідальності воїни Повітряного командування «Захід» збили 7 із 10 крилатих ракет ворога. Частину з них і над Львівщиною», – повідомив чиновник.

Раніше Козицький писав, що інформації про постраждалих не надходило, та обіцяв повідомити про масштаби руйнувань згодом.

У ніч на 22 червня російські військові здійснили комбінований повітряний удар по об’єктах критичної інфраструктури в різних регіонах України, застосувавши ракети повітряного, морського та наземного базування, а також ударні безпілотники типу Shahed, повідомили Повітряні сили ЗСУ. Українським військовим вдалося збити всі дрони і 12 із 16 ракет, ідеться в повідомленні.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG