Доступність посилання

ТОП новини

Проти репера P. Diddy подадуть ще 120 позовів за сексуальне насильство


Зі 120 ймовірних жертв 25 були неповнолітніми
Зі 120 ймовірних жертв 25 були неповнолітніми

Позови проти американського репера P. Diddy (справжнє імʼя – Шон Комбс) про сексуальне насильство подадуть ще 120 осіб, повідомив адвокат заявників Тоні Базбі на пресконференції у вівторок.

Один з адвокатів позивачів Ван Арсдейл в інтерв’ю The Washington Post розповів, що серед позивачів приблизно рівна кількість жінок і чоловіків яким на той момент було від 9 до 38 років.

Позови охоплюють період 2000-х і 2010-х років, коли Шон Комбс був на піку своєї слави.

Випадки насильства, в яких звинувачують P. Diddy, відбувалися в готелях і приватних будинках, на вечірках і прослуховуваннях. Понад половина заявників зверталися до поліції та лікарень, де в крові деяких знаходили транквілізатори. Також репер і його помічники погрожували постраждалим і платили їм за мовчання, розповів Базбі на пресконференції.

Більшість ймовірних жертв – афроамериканці, майже третина – білі, сказав Базбі. Зі 120 ймовірних жертв 25 були неповнолітніми на момент нападів.

Юридична фірма за 10 днів отримала понад 3000 звернень, розповів Ван Арсдейл. Команда юристів звузила це число до понад 100 випадків, які вони змогли підтвердити та вважають достовірними.

Перші позови щодо сексуального насильства були подані у 2023 році і їхня кількість зростала.

У березні 2024 року американські правоохоронці провели обшуки у будинках репера у Лос-Анджелесі та у штаті Флорида. У нього вилучили вогнепальну зброю, заборонені речовини та тисячі пляшок лубрикантів і дитячої олії.

Нині P. Diddy перебуває під арештом у Нью-Йорку. Адвокат репера сказав, що його клієнт заперечує звинувачення у сексуальному насильстві.

Форум

XS
SM
MD
LG