Доступність посилання

ТОП новини

Від початку доби на Курахівському напрямку відбулося 36 боєзіткнень – Генштаб ЗСУ


Український танк 110-ї бригади рухається полем на передовій на Покровському напрямку, Донецька область, Україна, 18 вересня 2024 року
Український танк 110-ї бригади рухається полем на передовій на Покровському напрямку, Донецька область, Україна, 18 вересня 2024 року

Ситуація на фронті характеризується особливою активністю військ РФ на Покровському та Курахівському напрямках, де противник застосовує усі наявні сили та засоби для досягнення своїх цілей, йдеться у зведенні генштабу 19 вересня станом на 16:00.

«Продовжуються бої поблизу Цукуриного, Георгіївки, Костянтинівки та Катеринівки на Курахівському напрямку. За уточненою інформацією, у цьому районі за сьогоднішній день відбито 13 з 36 атак окупаційної армії. Точаться запеклі бої», – кажуть військові.

На Покровському напрямку з початку доби війська РФ здійснили вже 22 спроби потіснити ЗСУ із займаних позицій в районах Воздвиженки, Новоторецька, Гродівки, Миролюбівки, Миколаївки, Новогродіки та Маринівки. уточнюються.

Загалом російська армія наступає на 11 напрямках – від початку доби відбулося 95 бойових зіткнень.

Виконувач обов’язків пресофіцера 33 ОМБр Назар Войтенков в ефірі Радіо Свобода (проєкт «Свобода.Ранок») розповів, що на населений пункт Курахове, що неподалік Покровська на Донеччині, російська армія наступає з трьох сторін.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський 5 вересня заявив, що на Покровському напрямку вдалося зупинити просування сил РФ.

Форум

XS
SM
MD
LG