Доступність посилання

ТОП новини

Рада звільнила Безуглу з посади заступника оборонного комітету. Вона працюватиме в іншому


Вона стала членом Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.
Вона стала членом Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

Верховна Рада звільнила Марʼяну Безуглу з посади заступника та члена парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та оборони. Про це повідомили народні депутати від фракції «Голос» Ярослав Железняк та фракції «Європейська солідарність» Олексій Гончаренко.

Відповідне рішення підтримали 252 народні депутати.

Вона стала членом Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

«Я прийняла рішення перейти до Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, щоб розширити свою діяльність. Наш закоренілий, корумпований армійський «совок» не здолати без реального розвитку співпраці з партнерами», – написала Безугла у фейсбуці, коментуючи переведення в інший парламентський комітет.

17 вересня вона написала заяву на звільнення з посади заступниці голови комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки. Також тоді стало відомо про постанову авторства голови фракції «Слуга народу» Давида Арахамії, яка пропонує парламенту звільнити Марʼяну Безуглу не лише з посади заступниці комітету, а й члена комітету.

Раніше на початку вересня депутати на засіданні Верховної Ради не змогли відкликати з посади заступницю голови комітету нацбезпеки та оборони ВР Мар’яну Безуглу.

У листопаді 2023 року, у Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови про відкликання з посади заступника голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Мар’яни Безуглої «у зв’язку з незадовільною роботою на посаді».

17 липня народна депутата Мар’яна Безугла заявила про вихід із фракції «Слуга народу».

Вона пояснила це рішення звільненням із посади голови підкомітету з питань цивільного демократичного нагляду та контролю Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвитку, а також незгодою з політикою комітету та фракції.

Форум

XS
SM
MD
LG