Доступність посилання

ТОП новини

Війська РФ атакували Сумщину: загинули двоє чоловіків – прокуратура


Пошкоджена будівля школи, яка була зруйнована російськими обстрілами в селі Юнаківка в Сумській області, 18 серпня 2024 року
Пошкоджена будівля школи, яка була зруйнована російськими обстрілами в селі Юнаківка в Сумській області, 18 серпня 2024 року

Вдень 22 серпня війська РФ скинули на цивільну інфраструктуру Есманьської громади на Сумшині два КАБи, повідомила обласна прокуратура.

«Унаслідок атаки окупантів загинуло двоє цивільних чоловіків, яким 74 та 67 років, дружина одного із загиблих отримала поранення та була госпіталізована», – йдеться у дописі.

Сумщина межує з Курською областю РФ, де з 6 серпня триває військова операція українських сил.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG