Доступність посилання

ТОП новини

На Київщині через атаку дронів пошкоджена ЛЕП – влада


Перехоплення російського дрона над Києвом, архівне фото
Перехоплення російського дрона над Києвом, архівне фото

На Київщині внаслідок нічної атаки російських безпілотників уламками пошкоджена лінія електропередач, повідомив голова обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

«Вночі ворог вкотре атакував Київщину БпЛА. Тривога оголошувалася двічі і тривала більше ніж чотири години. В регіоні працювали сили ППО. Ворожі цілі знищено. Влучань в об’єкти критичної чи житлової інфраструктури не зафіксовано. Постраждалих серед населення немає. В одному з районів області внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей сталася пожежа трав’яного настилу. Загорання оперативно ліквідовано», – йдеться в повідомленні.

Раніше сьогодні про займання на відкритій території дерев і трави через падіння уламків збитих російських дронів у Дарницькому районі Києва повідомила міська військова адміністрація.

Очільник КМВА Сергій Попко додав, що інформації щодо потерпілих не надходило. За його словами, це була 15-та повітряна атака на Київ за 25 днів жовтня.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики та водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG