Син Трампа обговорив інвестиції з сербськими бізнесменами в Белграді

Партнерка Дональда Трампа-молодшого (другого з лівого боку) Кімберлі Гілфойл (ліворуч) опублікувала це зображення в Instagram після вечері в Белграді 23 вересня

Син кандидата в президенти США від республіканців Дональда Трампа, Дональд Трамп-молодший, зустрівся з сербськими бізнесменами, щоб обговорити перспективи інвестицій в Сербію, повідомляє балканська служба Радіо Свобода.

Колишній голова правління Erste Bank Славко Царич підтвердив Радіо Свобода, що був присутній на вечері, яка відбулася в Белграді 23 вересня. Головною темою були «інвестиції та привабливість бізнес-середовища в регіоні та Сербії з боку перспективи американських інвесторів», сказав Карич.

Він додав, що дискусія також стосувалася схожості та відмінностей між інвестуванням у Південно-Східній Європі та в Сполучених Штатах та «переваг цього регіону і того, як повною мірою реалізувати потенціал для спільної ділової співпраці».

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Віцепрем’єр Сербії запевнив Путіна – Белград є «союзником Росії»

Раніше цього місяця віцепрем’єр-міністр Сербії Александар Вулін запевнив президента Росії Володимира Путіна, що Белград є «союзником Росії», а також стратегічним партнером Москви. Про це він сказав 4 вересня на зустрічі, що відбулася на полях економічного форуму у Владивостоку.

Вулін також заявив, що Сербія «ніколи не стане членом НАТО, ніколи не запровадить санкції проти Російської Федерації та ніколи не дозволить реалізовувати будь-які антиросійські дії зі своєї території».

Зустріч відбулася після того, як Європейський союз указував Сербії, що підтримка зв’язків із Москвою під час повномасштабної війни Росії проти України несумісна з цінностями блоку та зусиллями Сербії приєднатися до ЄС.

Наприкінці серпня президент Сербії Александар Вучич, виступаючи в Празі на міжнародному безпековому форумі Globsec, відкинув твердження, нібито він підтримує тісні зв’язки з російським президентом Володимиром Путіним, а також запевнив учасників, що його країна не є «троянським конем» Москви в Європі.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Вучич заперечує, що Сербія є «троянським конем» Росії в Європі