Нічна атака «Шахедів»: на Київщині поранено людину – КМВА

Сили ППО збили усі 30 безпілотників, що атакували Україну

На Київщині внаслідок падіння уламків збитих БПЛА одна людина зазнала осколкового поранення ноги. В двох громадах області зафіксовані пошкодження 22 приватних будинків та господарської споруди, повідомив 7 серпня начальник обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

«В будинках пошкоджені покрівлі дахів, вибиті вікна та двері, посічені фасади. На прибудинкових територіях також пошкоджені паркани. Постраждалим буде надана вся необхідна допомога», – йдеться у дописі.

Кравченко зазначив, що тривога на Київщині тривала всю ніч – більше 8 годин.

Раніше Київська обласна військова адміністрація, повідомила про рух ударних дронів і роботу сил протиповітряної оборони.

У Повітряних силах розповіли, що у ніч на 7 серпня російські військові атакували України 30-ма ударними БПЛА типу Shahed. Сили ППО збили усі безпілотники у Київській, Хмельницькій, Вінницькій, Миколаївській, Херсонській, Харківській та Черкаській областях.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ЗСУ збили усі 30 БПЛА, що атакували Україну – Повітряні сили

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Кім: на Миколаївщині сили ППО збили 14 БПЛА, унаслідок падіння уламків постраждалих немає