Доступність посилання

ТОП новини

Повітряні сили попередили про рух кількох груп російських дронів у низці областей України


Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони
Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони

Повітряні сили Збройних сил України попередили про рух кількох груп російських ударних безпілотників у низці українських областей у ніч на 7 серпня.

«Із Миколаївщини – курсом на Одещину. У західному напрямку – курс на Кіровоградську область. Група «Шахедів» – у Дніпропетровській області. Кілька груп – у напрямку Вінницької і Черкаської областей. Рух ударних БпЛА через Харківщину. Напрямок – Полтавська область. Із Черкащини – тримають курс на Київську область. Із Вінницької області – в напрямку Хмельниччини», – йдеться в повідомленні.

У всіх згаданих областях зараз оголошена повітряна тривога.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG