Доступність посилання

ТОП новини

Україна щодня атакує військові об'єкти в окупованому Криму: що це дає


Курортний сезон в окупованому Криму проходить під звуки обстрілів
Курортний сезон в окупованому Криму проходить під звуки обстрілів
  • Євпаторія, Севастополь. Як змінять хід війни удари України по воєнних об'єктах у Криму?

Гучні вибухи прогриміли в окупованій Євпаторії та Саках. Під ракетною атакою опинився і Севастополь. У соціальних мережах пишуть про вибухи в Балаклаві та Інкермані.

Керівник ГУР МО Кирило Буданов заявив в інтерв'ю The Philadelphia Inquirer, що Україна може зруйнувати Керченського мосту. Буданов висловив переконання, що Кримський півострів можна відрізати від постачання з рф, а пізніше звільнити від окупації. За його словами, це можливо завдяки використанню українських безпілотників «Магура», які вже зуміли знищити велику частину кораблів Чорноморського флоту Росії.

  • «Армагедону» на фронті не буде, але ситуація дуже складна

Буданов також охарактеризував ситуацію на фронті як «складну». На його думку, ситуація залишатиметься таокю ще щонайменше місяць.

«Хороша новина полягає в тому, що «Армагедону» не буде. Погана новина полягає в тому, що ситуація досить складна. Так буде щонайменше місяць, легше не стане», – сказав він.

  • Смерть на Житомирщині після ТЦК: розслідування

Тимчасова слідча комісія з народних депутатів збиралася щодо загибелі військовозобов'язаного на Житомирщині після того, як він побував у ТЦК. Чи повірили нардепи, які досліджують цей факт, версії працівників ТЦК, та чи дійсно загиблий чоловік був нетверезим?

  • Що відбуваться в Дагестані?

Стрілянина в Дагестані. Хто підпалював церкви та синагоги, чим закінчилася перестрілка з поліцейськими та чому знову звинувачують Україну?

Про це і не тільки дтвіться у програмі Свобода. Ранок:

Форум

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG