Доступність посилання

ТОП новини

Від початку доби вже відбулось 90 бойових зіткнень – Генштаб


На фронті від початку доби відбулися вже 90 бойових зіткнень, на семи напрямках бої досі тривають, «найгарячіша» ситуація нині на Покровському
На фронті від початку доби відбулися вже 90 бойових зіткнень, на семи напрямках бої досі тривають, «найгарячіша» ситуація нині на Покровському

На фронті від початку доби відбулися вже 90 бойових зіткнень, на семи напрямках бої досі тривають, «найгарячіша» ситуація нині на Покровському, йдеться у повідомленні Генерального штабу ЗСУ.

«На Харківському напрямку за сьогодні відбулися вже сім бойових зіткнень. Чотири ворожі атаки в районах Вовчанська та Стариці українські оборонці на цей час відбили, ще три боєзіткнення біля Стариці досі тривають», – кажуть військові.

У Генштабі кажуть, що «на Куп’янському напрямку Сили оборони відбили п’ять штурмових дій російської армії поблизу Кіндрашівки, Синьківки, Кругляківки, Берестового і Першотравневого. Біля Кругляківки й Кіндрашівки точиться ще три бойові зіткнення. Росіяни активно застосовують авіацію».

«На Лиманському напрямку війська РФ за підтримки авіації атакують у районах Греківки, Макіївки, Тернів, Торського, Серебрянки та Григорівки. Усього від початку доби на цій ділянці фронту зафіксовані 12 бойових зіткнень, чотири з них досі тривають», – зазначили у відомстві.

У зведенні також йдеться, що «на Сіверському напрямку російська армія двічі атакувала в районі Білогорівки, одне боєзіткнення досі триває».

«На Покровському напрямку запеклі бої точаться в районах Воздвиженки, Миролюбівки, Променя, Лисівки, Крутого Яру, Миколаївки та Селидового. Від початку доби на цій ділянці фронту війська РФ здійснили вже 20 спроб штурмувати позиції Сил оборони. 12 ворожих атак українські захисники вже відбили», – кажуть у ЗСУ.

Форум

XS
SM
MD
LG