Доступність посилання

ТОП новини

Сили РФ готуються до штурмів агрегатного заводу у Вовчанську – ЗСУ


Наслідки обстрілів Вовчанська силами РФ, фото архівне
Наслідки обстрілів Вовчанська силами РФ, фото архівне

Біля Вовчанська на Харківщині сили РФ готуються до штурмів у районі агрегатного заводу і багатоповерхової забудови, йдеться у повідомленні Оперативно-тактичного угруповання «Харків».

Як зазначають Сили оборони, «на Харківському напрямку за останню добу ситуація не змінилася. Окупанти продовжують атакувати позиції ЗСУ».

За інформацією українських військових, «противник залучив додатковий особовий склад загону «Шторм» 153-го танкового полку 47-ї танкової дивізії, провів заходи логістичного забезпечення».

Крім того, за даними ЗСУ, «у районі населеного пункту Глибоке ворог здійснював мінування місцевості».

«У підрозділах 155-ї окремої бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту РФ, які задіяні на даному напрямку, відмічається низький морально-психічний стан», – додають військові.

Раніше президент Володимир Зеленський розповів, що війська РФ після невдалого наступу на Харків зосередили найбільшу кількість техніки і особового складу на Покровському напрямку.

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський 1 серпня заявив, що війська РФ продовжують зосереджувати зусилля на Покровському напрямку, де кидають у бій свої найдосвідченіші штурмові підрозділи. За його словами, сили РФ намагаються прорвати оборону ЗСУ на напрямку Желанне, Новогродівка, Покровськ.

Форум

XS
SM
MD
LG