Доступність посилання

ТОП новини

Влада РФ повідомляє про понад 1200 авто на під’їздах до Керченського мосту з боку Росії й Криму


На початку доби 16 серпня на Керченському мосту перекривався рух автотранспорту з 3:15 до 7:13 ранку через атаку безпілотників
На початку доби 16 серпня на Керченському мосту перекривався рух автотранспорту з 3:15 до 7:13 ранку через атаку безпілотників

У чергах на під’їзді до Керченського мосту з боку РФ та Криму зібралося понад 1200 автомобілів – про це повідомляє підконтрольний російській владі телеграм-канал про оперативну ситуацію на мосту, передає проєкт Радіо Свобода Крим.Реалії.

«У черзі з боку Тамані перебуває 870 транспортних засобів. Час очікування близько трьох годин. У черзі з боку Керчі перебуває 370 транспортних засобів. Час очікування понад годину», – йдеться у повідомленні.

На початку доби 16 серпня на Керченському мосту перекривався рух автотранспорту з 3:15 до 7:13 ранку через атаку безпілотників. Вночі 16 серпня в Керчі було чути вибухи.

Читайте також: Міноборони Росії заявляє, що Україна нібито атакувала Керченський міст ракетами ATACMS

У Міноборони РФ тоді заявили про атаку п’яти українських БпЛА та двох морських дронів, яких нібито було знищено у Чорному морі. Підтвердити цю інформацію поки неможливо. Російська влада Керчі ситуацію не коментувала. Українська сторона також не робила заяв щодо атак.

Керченський міст забезпечує основний трафік до окупованого Криму з російської території, а також використовується для військових поставок на територію Кримського півострова.

Починаючи з серпня 2022 року у Криму майже щодня чути звуки вибухів. В інтерв’ю Радіо Свобода в серпні минулого року очільник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони Кирило Буданов заявив про здатність українських сил досягти будь-якої точки окупованого Криму для ураження противника. За його словами, для деокупації Криму є багато різних варіантів, але «без військових, бойових дій це неможливо».

Форум

XS
SM
MD
LG