Доступність посилання

ТОП новини

У Харкові під час навчального польоту розбився вертоліт Мі-2, двоє людей загинули


У навчальній авіабригаді Харківського національного університету Повітряних сил під час навчально-тренувального польоту зазнав катастрофи вертоліт Мі-2
У навчальній авіабригаді Харківського національного університету Повітряних сил під час навчально-тренувального польоту зазнав катастрофи вертоліт Мі-2

У навчальній авіабригаді Харківського національного університету Повітряних сил під час навчально-тренувального польоту зазнав катастрофи вертоліт Мі-2, йдеться в повідомленні Харківському національному університеті Повітряних сил імені Івана Кожедуба.

«У навчальній авіаційній бригаді університету під час виконання навчально-тренувального польоту зазнав катастрофи вертоліт Мі-2. Родина університету зазнала непоправної втрати – екіпаж повітряного судна у складі двох осіб загинув», – зазначають у ХНУ.

Відомо, що на місці події працюють слідчі, профільні експерти, фахівці спеціальної комісії Міністерства оборони.

Як зазначається, «командування навчального закладу та військової частини всебічно сприяє «детальному аналізу та встановленню причин авіаційної події».

Університет висловлює співчуття рідним та близьким загиблих.

«До оприлюднення результатів розслідування просимо утриматись від припущень та коментарів, з розумінням ставитись до оприлюднення чутливої інформації, відповідно до встановлених процедур та етичних норм», – закликали у військовому виші.

Це не перший випадок в університеті. У серпні під час навчально-технічного польоту на літаку К-10 Swift загинув курсант першого курсу Харківського національного університету Повітряних сил.

Форум

XS
SM
MD
LG