Доступність посилання

ТОП новини

Трамп заявив, що не братиме участі в ще одних дебатах із Гарріс


Дональд Трамп і Камала Гарріс під час дебатів 10 вересня
Дональд Трамп і Камала Гарріс під час дебатів 10 вересня

Колишній президент США Дональд Трамп 12 вересня заявив, що не братиме участі в ще одних дебатах зі своєю конкуренткою на виборах президента від Демократичної партії, віцепрезиденткою США Камалою Гарріс.

«Третіх дебатів не буде!» – написав Трамп на Truth Social після участі в дебатах із президентом Джо Байденом у червні й Камалою Гарріс цього тижня.

Раніше Трамп, кандидат у президенти від Республіканської партії, говорячи про свої дебати з Гарріс, сказав: «вони були одними з моїх найкращих дебатів, можливо, моїми найкращими дебатами».

11 вересня американське видання The Washington Post із посиланням на джерела писало, що віцепрезидентка США і кандидатка в президенти від Демократичної партії Камала Гарріс хоче провести ще одні дебати з кандидатом від республіканців Дональдом Трампом. Голова передвиборчої кампанії Джен ОʼМеллі Діллон після дебатів зазначила, що Гарріс готова до повторних.

Ввечері 10 вересня у Філадельфії відбулися дебати між віцепрезиденткою від Демократичної партії Камалою Гарріс і колишнім президентом-республіканцем Дональдом Трампом.

Зареєстровані виборці США вважають, що Гарріс перевершила свого опонента, свідчить опитування американського телеканалу CNN, яке провела дослідницька група SSRS. За словами 63% спостерігачів, Камала Гарріс виступила на сцені краще за Трампа. Результати опитування відображають позицію лише серед тих виборців, які взяли участь в опитуванні та спостерігали за дебатами, і не відображають погляди всіх громадян США.

У той час як виступ Байдена на дебатах у червні назвали слабшим порівняно з Трампом, Гарріс змусила Трампа захищатися під час їхніх дебатів 10 вересня зауваженнями щодо його придатності до посади і його проблем із законом, а також називаючи його ідеї застарілими.

Вибори президента США відбудуться 5 листопада.

Форум

XS
SM
MD
LG