Доступність посилання

ТОП новини

Сирський: на Покровському напрямку армія РФ кидає у бій найдосвідченіші штурмові підрозділи


Також, за словами Сирського, на Куп‘янському напрямку в районі, Піщаного, Стельмахівки, Макіївки тривають запеклі бої
Також, за словами Сирського, на Куп‘янському напрямку в районі, Піщаного, Стельмахівки, Макіївки тривають запеклі бої

Війська РФ продовжують зосереджувати зусилля на Покровському напрямку, де кидають у бій свої найдосвідченіші штурмові підрозділи. Про це написав у телеграмі 1 серпня головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський після поїздки на фронт.

Він зазначив, що на Покровському напрямку сили РФ намагаються прорвати оборону ЗСУ на напрямку Желанне, Новогродівка, Покровськ.

Також, за словами Сирського, на Куп‘янському напрямку в районі, Піщаного, Стельмахівки, Макіївки тривають запеклі бої.

«Складна ситуація на Сіверському напрямку. Ворог активно застосовує артилерію, проводить штурми, але успіху не має. Також жорсткі бої точаться в районі каналу на підступах до Часового Яру, без зміни позицій сторін», – йдеться у дописі.

Раніше президент Володимир Зеленський розповів, що війська РФ після невдалого наступу на Харків зосередили найбільшу кількість техніки і особового складу на Покровському напрямку.

Раніше розвідка Британії констатувала, що у липні російські війська продовжували безперервні атаки в центральній частині Донецької області і впевнено просувалися на захід, взявши під контроль кілька сіл і наблизившись до логістичного вузла Покровська.

Форум

XS
SM
MD
LG