Доступність посилання

ТОП новини

Після Харкова головною ціллю РФ став Покровський напрямок – Зеленський


«Покровськ, я сказав би на сьогодні, це для них пріоритет»
«Покровськ, я сказав би на сьогодні, це для них пріоритет»

Війська РФ після невдалого наступу на Харків зосередили найбільшу кількість техніки і особового складу на Покровському напрямку. Про це сказав президент Володимир Зеленський в інтервʼю французьким журналістам, відповідаючи на запитання щодо ситуації у Словʼянську.

«Весь схід складний. Головна ціль на сьогодні, після того, як їм не вдалося взяти Харків, і ми розуміємо, що це не вдасться вже. Головна ціль змінена. Їх напрямок головний, це в цілому схід – Словʼянськ не виключення, але Покровськ, я сказав би на сьогодні, це для них пріоритет», – розповів президент.

Зеленський додав, що війська РФ також ціляться на Костянтинівку, Торецьк і Словʼянськ – але це все плани.

Покровський напрямок залишається однією з найбільш гарячих ділянок фронту. Днями президент Володимир Зеленський повідомив, що там протягом останніх тижнів тривають «найбільш жорсткі ворожі атаки».

Раніше розвідка Британії констатувала, що у липні російські війська продовжували безперервні атаки в центральній частині Донецької області і впевнено просувалися на захід, взявши під контроль кілька сіл і наблизившись до логістичного вузла Покровська.

Форум

XS
SM
MD
LG