Доступність посилання

ТОП новини

У Росії вбили заступника голови руху, який відомий написанням доносів


Нападника затримано. Він, як стверджується, кілька разів ударив Єговцева ножем (фото ілюстраційне)
Нападника затримано. Він, як стверджується, кілька разів ударив Єговцева ножем (фото ілюстраційне)

У місті Лобня Московської області Росії вбили заступника голови руху «Поклик народу» Антона Єговцева – про це повідомляється в телеграм-каналі руху, активісти якого пишуть доноси на «непатріотичних» росіян, передає місцева служба Радіо Свобода.

«Його вбили біля будинку. Ведеться слідство. Це все, що поки що можемо повідомити», – йдеться в заяві.

Згодом голова руху Сергій Зайцев повідомив каналу «РЕН-ТВ», що в Єговцева був «конфлікт із шанувальником його дружини», той нібито погрожував чоловіку та вистежував його.

Телеграм-канал «112» також написав про те, що на Єговцева напав шанувальник його дружини. Нападника затримано. Він, як стверджується, кілька разів ударив Єговцева ножем. Телеграм-канал Shot повідомляє, що нападником виявився 37-річний тренер з мотокросу з Лобні Дмитро Матвєєв. У бійці з Єговцевим він отримав поранення і перебуває у лікарні.

Читайте також: У РФ розпочали «дослідчу перевірку» музиканта Андрія Макаревича через негативне ставлення до «СВО»

За даними телеграм-каналу Baza, за дві години до загибелі Антон Єгоровцев дзвонив у поліцію і просив захистити його від невідомого, який чатував на його під’їзді і погрожував. Ще через дві години до поліції зателефонувала сусідка Єговцева, яка повідомила, що «молодий чоловік ломиться до неї у двері». Офіційно ці дані не підтверджені.

«Поклик народу» – це рух, який позиціонує себе як «консервативне об’єднання, основною метою якого є захист Росії та народу, розвиток її традицій, культури, моральності, духовних скріп та історії».

Ця організація відома тим, що пише доноси на російських артистів, яких вважає нелояльними до влади. Так, «Поклик народу» писав доноси на співачку Аллу Пугачову, гурт «Бі-2», музиканта Лігалайза та репера Face.

Форум

XS
SM
MD
LG