Доступність посилання

ТОП новини

Повітряні сили повідомили про рух російських дронів у низці областей


Рух дронів «Шахед» зафіксували на Харківщині, Полтавщині, Сумщині, Дніпропетровщині, Миколаївщині й Херсонщині
Рух дронів «Шахед» зафіксували на Харківщині, Полтавщині, Сумщині, Дніпропетровщині, Миколаївщині й Херсонщині

Російські безпілотники ввечері 4 червня атакують українські населені пункти. Як повідомили Повітряні сили ЗСУ, рух дронів «Шахед» зафіксували в низці областей: на Харківщині, Полтавщині, Сумщині, Дніпропетровщині, Миколаївщині й Херсонщині.

«Шахеди» на Полтавщині – курсом на Миргород. Нова група БпЛА на Харківщині – курсом південно-західним. Кілька груп «Шахедів» на Херсонщині, рухаються на північний захід», – йдеться в повідомленні.

Згодом військові додали, що «Шахеди» з Херсонщини рухаються на Дніпропетровщину, курсом на Кривий Ріг.

«Нова група «Шахедів» на півночі Херсонщини прямує в тому ж напрямку. Кілька груп «Шахедів» на Полтавщині рухаються на південний захід. Кілька груп «Шахедів» вздовж кордону Харківської і Сумської області рухаються на Полтавщину. Нова група «Шахедів» з Бєлгородської області РФ – курсом на Сумщину», – йдеться в повідомленні.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG