Доступність посилання

ТОП новини

Повітряні сили попередили про ракетну небезпеку і рух дронів у низці областей


На Сумщині, Полтавщині, Чернігівщині, Дніпропетровщині, Харківщині, Миколаївщині й Херсонщині зафіксували рух дронів
На Сумщині, Полтавщині, Чернігівщині, Дніпропетровщині, Харківщині, Миколаївщині й Херсонщині зафіксували рух дронів

Повітряні сили Збройних сил України попередили про ракетну небезпеку і рух російських ударних безпілотників у низці українських областей.

Про ракетну небезпеку попередили в Чернігівській і Запорізькій областях. На Сумщині, Полтавщині, Чернігівщині, Дніпропетровщині, Харківщині, Миколаївщині й Херсонщині зафіксували рух дронів.

«БпЛА – на сході Дніпропетровської області, курс – північно-західний. Декілька груп БпЛА – на півночі Сумської і Чернігівської областей, рухаються на південь і південний захід. БпЛА на півночі Херсонщини, курс – північно-західний. Полтавська область – загроза ударних БпЛА. БпЛА з Дніпропетровської області прямують на Харківщину. БпЛА з Херсонської області прямують на Миколаївщину. «Шахеди» залітають на Полтавщину з півночі», – йдеться в повідомленні.

Повітряна тривога на даний час оголошена в усіх згаданих областях, а також у Кіровоградській області й на Донеччині.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БпЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG