Доступність посилання

ТОП новини

ОВА: кількість постраждалих у Кривому Розі зросла до п’яти


Наслідки російського удару по готелю у Кривому Розі. 27 серпня 2024 року
Наслідки російського удару по готелю у Кривому Розі. 27 серпня 2024 року

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив про зростання кількості поранених через російський удар по Кривому Рогу 28 серпня.

«У Кривому Розі постраждали п’ятеро людей. Четверо чоловіків – 29, 41, 44 та 60 років. У них осколкові поранення, забої, акубаротравми. Всі у лікарні в стані середньої тяжкості», – заявив він.

Ще одна постраждала – 54-річна жінка, буде лікуватися вдома.

Лисак додав, що інформація про збитки від російської атаки уточнюється.

Російські війська вдарили по Кривому Рогу раніше в середу, спершу було відомо про трьох поранених.

Читайте також: Прокуратура: російська армія вдарила по селу на Донеччині, загинула родина

Місто Кривий Ріг Дніпропетровської області пізно ввечері 26 серпня зазнало ракетного удару з окупованого Криму. Попередньо повідомлялось, що сили РФ влучили в будівлю готелю балістичною ракетою «Іскандер», через це будівля була частково зруйнована. Внаслідок цієї атаки загинули четверо людей, ще п’ятеро постраждали.

Сили РФ регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG