Доступність посилання

ТОП новини

У двох районах Києва впали уламки БПЛА – влада


У Голосіївському районі Києва уламки впали на територію житлової забудови, пошкоджені вікна та двері однієї з квартир
У Голосіївському районі Києва уламки впали на територію житлової забудови, пошкоджені вікна та двері однієї з квартир

У Києві впали уламки безпілотників у двох районах – Дніпровському та Голосіївському, повідомляє у телеграмі Київська міська військова адміністрація.

За її даними, у Дніпровському районі на місці падіння без руйнувань та потерпілих, пожежі немає, а у Голосіївському районі Києва уламки впали на територію житлової забудови.

Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, пошкоджені вікна та двері в квартирі на 6-му поверсі житлового будинку. Він також уточнив, що у Дніпровському районі уламки впали на дитячий майданчик.

Повітряні сили ЗСУ вночі попереджали про кілька десятків ударних безпілотників «Шахед» у повітряному просторі України.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони мають цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG