Доступність посилання

ТОП новини

Генштаб: на фронті минулої доби було 117 бойових зіткнень


Українські військові на Донеччині, 30 червня 2024 року
Українські військові на Донеччині, 30 червня 2024 року

Протягом минулої доби на фронті зафіксували 117 бойових зіткнень, повідомив у ранковому зведенні 22 липня Генеральний штаб ЗСУ.

«Вчора загалом російський агресор завдав по позиціях наших військ та населених пунктах три ракетних (4 ракети), 72 авіаційних удари (зокрема задіяв 100 КАБ) та 1542 ударів дронами-камікадзе, здійснив 4621 обстріл позицій наших військ, 135 із них – з РСЗВ», – йдеться в повідомленні.

За даними Генштабу, найбільше зіткнень було на Покровському напрямку, тут українські військові відбили 39 наступальних і штурмових дій.

Раніше сьогодні головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що російські війська, попри втрати, продовжують наступати в напрямку Покровська на Донеччині.

18 липня головнокомандувач об’єднаних сил НАТО в Європі генерал Крістофер Каволі заявив, що перебіг війни Росії проти України стає дедалі складніше прогнозувати, але, за його словами, зрозуміло, що чимало залежатиме від того, хто зможе швидше накопичувати ресурси і використовувати їх, поки має вікно можливостей.

Форум

XS
SM
MD
LG