Доступність посилання

ТОП новини

Відбулась закрита нарада за участю Сирського: йшлося про комплектування військових частин і підсумки діяльності ЗСУ в серпні – Генштаб


Військове командування провело засідання щодо підсумків діяльності ЗСУ у серпні цього року
Військове командування провело засідання щодо підсумків діяльності ЗСУ у серпні цього року

Військове командування провело засідання щодо підсумків діяльності ЗСУ у серпні цього року. Було використано закриту мережу відеоконференцзв’язку, йдеться в повідомленні Генерального штабу.

У відомстві кажуть, що під час наради головнокомандувач ЗСУ генерал Олександр Сирський «звернув увагу на необхідність підвищити рівень бойового злагодження сформованих військових частин». Крім того, за даними Генштабу, мова йшла про «посилення ефективності індивідуальної й колективної підготовки особового складу до виконання бойових завдань».

У Генштабі уточнили, що основну увагу в ході заходу приділили:

  • змінам в оперативній обстановці;
  • комплектуванню військових частин підготовленим та вмотивованим особовим складом;
  • комплексній підготовці новостворених бригад та відновленні діючих;
  • безперебійному забезпеченню бойових підрозділів штатною лінійкою ОВТ та боєприпасами;
  • оперативному впровадженню досвіду бойових дій в систему підготовки військ;
  • визначенню основних шляхів вирішення низки проблемних питань.

За даними Генштабу ЗСУ, станом на 16:00 2 вересня російські війська здійснили 29 штурмових дій на Покровському напрямку, зокрема, і поблизу Новогродівки. Відхід українських військ із цього населеного пункту Генштаб не коментував.

Напередодні розвідка Великої Британії заявила, що російські військові протягом останнього тижня прискорили наступ на місто Покровськ.

Проєкт DeepState протягом 31 серпня-2 вересня кожен день повідомляв про чергове просування російської армії в районі Покровська.

Форум

XS
SM
MD
LG