Доступність посилання

ТОП новини

Міністерство спорту очолить Матвій Бідний – депутати


Після відставки Вадима Гутцайта у листопаді 2023 року бідний виконував обовʼязки міністра
Після відставки Вадима Гутцайта у листопаді 2023 року бідний виконував обовʼязки міністра

Верховна Рада призначила Матвія Бідного на посаду міністра молоді та спорту України. До цього він був тимчасово виконувачем обовʼязків міністра, повідомляє нардеп від фракції «Голос» Ярослава Железняка.

За призначення Бідного проголосували 239 народних депутатів.

Після відставки Вадима Гутцайта у листопаді 2023 року бідний виконував обовʼязки міністра. З 2020 року він заступником очільника відомства.

Напередодні Верховна Рада отримала низку пропозицій від Кабінету міністрів щодо призначень нових членів уряду – про це повідомив представник уряду в парламенті Тарас Мельничук. Зокрема, планується призначити вісім нових міністрів.

На засіданні 4 вересня народні депутати звільнили міністра юстиції Дениса Малюську, Олександра Камишіна з посади міністра з питань стратегічних галузей промисловості України, ухвалили відставку очільника Міндовкілля Руслана Стрільця і віцепремʼєрки з питань європейської і євроатлантичної інтеграції України Ольги Стефанішиної.

Раніше голова владної фракції «Слуга народу» Давид Арахамія розповів, що понад 50% штатної чисельності Кабінету міністрів України зазнають змін.

Президент України Володимир Зеленський на пресконференції 27 серпня заявив, що обговорює із прем’єр-міністром Денисом Шмигалем можливі зміни в уряді.

Форум

XS
SM
MD
LG