Доступність посилання

ТОП новини

На Хмельниччині через атаку РФ пошкоджений житловий будинок, постраждала людина – ОВА


Внаслідок атаки пошкоджено житловий багатоквартирний будинок - була пожежа, яку ліквідували співробітники ДСНС
Внаслідок атаки пошкоджено житловий багатоквартирний будинок - була пожежа, яку ліквідували співробітники ДСНС

На Хмельниччині через російську атаку дронами пошкоджено житловий багатоквартирний будинок, була пожежа, повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

За його словами, одна людина зазнала «незначних ушкоджень».

«Внаслідок атаки пошкоджено житловий багатоквартирний будинок. Пожежу ліквідовано силами ДСНС. Триває робота з розбирання конструкцій. Також пошкоджено дах готелю та нежитлове приміщення», – написав він у телеграмі.

Крім того, за словами голови ОВА, вибуховою хвилею пошкоджено вікна в одній із бібліотек області.

Місцева влада повідомляє, що сьогодні вранці під час повітряної тривоги українські військові збили вісім російських БПЛА типу Shahed.

За даними Повітряних сил ЗСУ, станом на 8:30 24 жовтня збили 40 ударних безпілотників, якими Росія атакувала Україну в ніч на 24 жовтня. Загалом РФ запустила пів сотні ударних БпЛА типу Shahed і безпілотників невстановленого типу із російських Орла і Курська й окупованого Криму, кажуть військові.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики та водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

Форум

XS
SM
MD
LG