Доступність посилання

ТОП новини

У ВМС розповіли, чому треба знищити Керченський міст


Для звільнення окупованого Росією Криму потрібно знищити Керченський міст, бо це є «елемент логістики», каже Олексій Неїжпапа
Для звільнення окупованого Росією Криму потрібно знищити Керченський міст, бо це є «елемент логістики», каже Олексій Неїжпапа

Для звільнення окупованого Росією Криму потрібно знищити Керченський міст, бо це є «елемент логістики», заявив командувач ВМС Олексій Неїжпапа в інтерв’ю журналістці Наталії Мосейчук.

«Кримський міст – це логістичний ланцюг, який працює на агресора, і він має бути знешкоджений. Тому є така ціль, бо по ньому йде постачання, хоч вже і не в таких об'ємах, але він залишається ланцюгом поставок для окупаційних військ Це військова ціль і вона залишається нею», – сказав він.

Неїжпапа підкреслив, що «вся військова логістика росіян має бути знищена для перемоги».

Крім того, він порадив українцям «триматись якомога далі» від військових об’єктів в окупованому Криму.

«Українці, бережіть себе, ми повернемось і поставимо все на свої місця», – наголосив він.

Раніше у розвідці Великої Британії заявили, що російські окупанти намагаються захистити Керченський міст і стягнули до нього вісім барж.

Як зазначає британська розвідка, «аналіз супутникових знімків виявив вісім барж на південній стороні Кримського мосту». Монтаж розпочався 10 травня 24 року і був завершений 22 травня 24 року.

Форум

XS
SM
MD
LG