Доступність посилання

ТОП новини

Суд відправив під варту учасника нападу на колишнього військового в Дніпрі – ОГП


Обшук у депутата Верховної Ради Миколи Тищенка, пов'язаний із нападом на колишнього військового в Дніпрі
Обшук у депутата Верховної Ради Миколи Тищенка, пов'язаний із нападом на колишнього військового в Дніпрі

Суд відправив під варту на два місяці без права внесення застави учасника нападу на колишнього військового у Дніпрі, повідомив увечері 26 червня Офіс генерального прокурора.

За повідомленням, це відбулося за клопотанням прокурорів ОГП.

«Чоловіка підозрюють у катуванні та незаконному утримуванні потерпілого. Раніше за цим фактом Генпрокурор повідомив про підозру народному депутату України. Суд обрав народному обранцю запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту», – вказано в повідомленні.

Читайте також: «Наразі позбавити Тищенка депутатських повноважень неможливо» – депутати щодо петиції на сайті Ради

25 червня генеральний прокурор України за матеріалами Державного бюро розслідувань повідомив депутату Верховної Ради Миколі Тищенку про підозру за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі.

Минулого тижня соцмережами поширилося відео з Дніпра: на ньому люди в балаклавах застосували силу до чоловіка, який гуляв із дитячим візочком і зробив зауваження супроводу депутата.

Згодом з’ясували, що то була охорона нардепа-мажоритарника, виключеного з фракції «Слуга народу», Миколи Тищенка. Він теж фігурує на відео. А чоловік, якого вони закували в кайданки –ветеран підрозділу Kraken Дмитро Павлов. Поліція відкрила два кримінальних провадження: за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень і незаконного позбавлення волі.

Сам Тищенко у соцмережах пояснив ситуацію тим, що нібито «військовий напав на поліцейських».

Форум

XS
SM
MD
LG