Доступність посилання

ТОП новини

Зеленський прибув до Сінгапура на конференцію «Діалог Шангрі-Ла» – планує зустріч із Остіном


Володимир Зеленський нагадав про Саміт миру в Швейцарії, зазначивши, що «нам важливо буде почути там голос Азійсько-Тихоокеанського регіону»
Володимир Зеленський нагадав про Саміт миру в Швейцарії, зазначивши, що «нам важливо буде почути там голос Азійсько-Тихоокеанського регіону»

Президент Володимир Зеленський прибув до Сінгапура, де триває конференція «Діалог Шангрі-Ла» – про це він повідомив 1 червня.

Він назвав конференцію «ключовим майданчиком для безпекових тем в Азійсько-Тихоокеанському регіоні».

«Глобальна безпека неможлива, коли найбільша країна світу ігнорує визнані кордони, міжнародне право й Статут ООН, шантажує голодом, темрявою та ядерною зброєю», – заявив він.

Читайте також: МЗС Китаю підтвердило, що Пекін не братиме участі в Саміті миру

Зеленський нагадав про Саміт миру в Швейцарії, зазначивши, що «нам важливо буде почути там голос Азійсько-Тихоокеанського регіону».

«У Сінгапурі я виступлю на конференції та проведу низку зустрічей, зокрема з Президентом Сінгапуру Тарманом Шанмугаратнамом і Прем’єр-міністром Лоуренсом Вонгом, Президентом Тимор-Лешті Жозе Рамушем-Ортою, міністром оборони США Ллойдом Остіном, сінгапурськими інвесторами», – анонсував голова держави.

Аналітичний центр Міжнародний інститут стратегічних досліджень (IISS), який організовує конференцію, анонсував виступ Зеленського на 2 червня.

Конференція «Діалог Шангрі-Ла» триває в Сінгапурі з 31 травня по 2 червня.

Форум

XS
SM
MD
LG