Доступність посилання

ТОП новини

Внаслідок бою із сепаратистами двоє військових загинули і двоє поранені – Луганська ОВЦА


Фото ілюстраційне
Фото ілюстраційне

В результаті бою із сепаратистами на Луганщині загинуло двоє військовослужбовців і ще двоє були поранені. Як передає сайт Луганської військово-цивільної адміністрації (ОВЦА), бойове зіткнення сталося в понеділок.

«Учора під час бойового зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою терористів у районі села Болотеного Станично-Луганського району загинуло двоє військових 128-ї бригади ЗСУ та двох було поранено. Пораненим надається вся необхідна допомога. Сьогодні вранці до Станично-Луганської лікарні було доставлено вбитого військового, обставини загибелі якого з’ясовуються», – мовиться в повідомленні.

Як припустив голова Луганської ОВЦА Георгій Тука, бойовики могли проникнути на територію району, щоб забрати свого покійного «побратима». Зараз правоохоронці встановлюють особи загиблих диверсантів, додав Тука.

За даними прес-центру АТО, упродовж минулої доби проросійські бандформування тричі порушували перемир’я на Донбасі. Сепаратисти кажуть, що ніч у прифронтових населених пунктах Донеччини минула спокійно.

XS
SM
MD
LG