Зеленський анонсував план посилення України, який «забезпечить правильні відповіді на виклики»

За словами Володимира Зеленського, він доручив всім членам Ставки та іншим посадовцям наповнити внутрішній план посилення

Президент Володимир Зеленський розповів деталі про «план посилення України», який обговорювався на засіданні ставки в четвер – про це він повідомив у вечірньому зверненні 24 жовтня.

За словами Зеленського, він доручив всім членам Ставки та іншим посадовцям наповнити внутрішній план посилення, який «разом із Планом перемоги забезпечить для України правильні відповіді на всі виклики цього й наступного року».

Читайте також: Зеленський впевнений, що після повної реалізації «плану перемоги» Росія буде на Саміті миру

Президент вказав на те, що план перемоги спрямований на партнерів України, натомість план посилення відповідає за «внутрішню частину роботи», на фронті і в тилу:

«Питання справедливості в Україні, яке стоїть надзвичайно гостро. Наша економіка – наші робочі місця, наш розвиток критично необхідних Україні галузей. Захист від російської дезінформації. Соціальний захист людей. Багато напрямів потребують чітких відповідей, які кроки ми робимо та хто відповідальний за реалізацію конкретних кроків. Цей внутрішній План посилення гарантуватиме Україні також і єдність».

Президент України Володимир Зеленський на засіданні Верховної Ради 16 жовтня представив пункти пропонованого ним «плану перемоги» України у війні з Росією. Він складається з п’яти публічних пунктів і кількох засекречених додатків. За словами президента, першим пунктом є запрошення України до НАТО.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «Повільно задушити Україну – така стратегія Росії». А яка стратегія США і Заходу загалом?