Донецька ОВА повідомляє про ще одного загиблого через російські атаки

Обласна влада закликає жителів Донеччини евакуюватися (фото ілюстраційне)

Внаслідок удару російської армії в Донецькій області загинула ще одна людина, повідомив голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін 24 серпня.

«Ще одну людину на Донеччині вбили сьогодні росіяни — у Котлиному Покровської громади. Крім того, у селищі 1 людина поранена. Інформацію щодо пошкоджень встановлюємо», – заявив він.

Голова області також повідомив про ще одного пораненого в Костянтинівці. Відтак загальна кількість поранених зросла до шести.

Обласна влада закликає жителів Донеччини евакуюватися.

Читайте також: Федоров: російські війська вдарили по Степногірську, поранені рятувальники

Раніше стало відомо про п’ятьох загиблих внаслідок російського удару по Костянтинівці 24 серпня.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ОВА: зросла кількість загиблих через сьогоднішні російські обстріли Херсона