Трамп звинуватив британських лейбористів у втручанні у вибори президента США

Дональд Трамп

Штаб кандидата у президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа звинуватив британську Лейбористську партію у втручанні в передвиборчу кампанію. У скарзі, поданій штабом до Федеральної виборчої комісії США, стверджується, що представники цієї британської партії допомагають вести кампанію Камалі Гарріс, яка балотується на пост президента від демократів.

У заяві під назвою «Британці йдуть!» штаб Трампа стверджує: «Вкрай ліва Лейбористська партія надихнула Камалу (Гарріс) на небезпечну ліберальну політику та риторику. Впродовж останніх тижнів вони вербували та відправляли членів партії для проведення кампанії на підтримку Камали в критично важливих штатах, намагаючись вплинути на наші вибори».

Як уточнює ВВС News, соратники Трампа вважають, що Лейбористська партія оплачує роботу своїх волонтерів на виборах у США, що заборонено американськими законами. Прем’єр-міністр Великої Британії, лейборист Кір Стармер звинувачення у втручанні у вибори в США відкинув, заявивши, що лейбористи беруть участь у кампанії Гарріс на добровільних засадах.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Мільйони американців уже взяли участь у президентських виборах