Доступність посилання

ТОП новини

Таємні контакти Гарріс і Трампа розкрито: на що вони вплинуть?


Виборці в 7-ми мінливих штатах вважають, що саме Трамп може покласти край війні Росії проти України
Виборці в 7-ми мінливих штатах вважають, що саме Трамп може покласти край війні Росії проти України
  • Чи стали викриттям таємні контакти Гарріс і Трампа?

У новій книжці журналіста Washington Post Боба Вудворда йдеться про те, що Трамп спілкувався з Путіним під час семи приватних телефонних дзвінків після того, як залишив Білий дім у січні 2021 року. Експрезидент США Дональд Трамп відмовився це коментувати повідомити, але заявив, що це було б розумно.

Віцепрезидентка США Камала Гарріс, кандидатка у президенти від Демократичної партії, тим часом в інтервʼю телеканалу CBS заявила, що в разі обрання президентом вона не зустрінеться з очільником Росії для мирних переговорів, якщо на них не буде представлена Україна.

Чи справді Дональд Трамп регулярно спілкується з Володимиром Путіним телефоном після відходу з Білого дому і як їхні стосунки вплинуть на війну в Україні?

І що сказала Камала Гарріс Володимиру Зеленському за кілька днів до вторгнення Росії?

Відомо, що вона не лише попросила президента Зеленського призначити наступника в разі чого, але й думала тоді, що бачить його востаннє… Це також описано в сенсаційній книзі журналіста-розслідувача «Вотергейту» Боба Вудворда, яка щойно побачила світ в США і яку обговорюємо.

  • Опитування WSJ в мінливих штатах

Трамп випереджає Гарріс на достроковому голосуванні у мінливих штатах. Опитані вважають, що Трамп має більше шансів покласти кінець кризі на Близькому Сході.

Чому американці у мінливих штатах здебільшого переконані, що саме Трамп може покласти край і війні Росії проти України? Аналізуємо.

Про всі ці питання – у відеоподкасті «Штатна ситуація» з професором політології Університету Бейлор в Техасі Сергієм Куделею та міжнародним редактором Радіо Свобода Ростиславом Хотином.

Відео-подкаст також можна буде подивитися в етері телеканалу «Еспресо» щоп’ятниці о 9:30 ранку.

Сергій Куделя – доктор філософії (університет Джонса Гопкінса), політолог, до університету Бейлор (Вако,Техас) працював в університеті Джорджа Вашингтона (Вашингтон, округ Колумбія), випускник Стенфордського й Львівського університетів, колишній кореспондент Радіо Свобода у Вашингтоні.

Журналіст Ростислав Хотин має понад чверть століття досвіду у висвітленні міжнародної політики, включно з роботою у Лондоні, Брюсселі й Празі.

Форум

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG