«Нульова толерантність до корупції»: Павлюк розповів про співпрацю ЗСУ з правоохоронцями

За словами Павлюка, у Сухопутних військах нарощують зусилля «задля покарання усіх причетних та очищення лав від негідників»

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк запевнив, що за останні місяці командування налагодило «тісну взаємодію» з правоохоронними органами щодо корупції у системі мобілізації.

«Нульова толерантність до корупції – єдине, що ми можемо запропонувати для викорінення зловживань в системі комплектування», – йдеться у повідомленні.

За словами Павлюка, у Сухопутних військах нарощують зусилля «задля покарання усіх причетних та очищення лав від негідників».

«Резонансні затримання порушників закону відбуваються за прямої ініціативи та всебічного сприяння командування Сухопутних військ на всіх етапах», – каже командувач Сухопутних військ.

У серпні Державне бюро розслідувань повідомило, що з 24 лютого 2022 року його працівники вели 408 кримінальних проваджень, повʼязаних із роботою територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. У бюро повідомляли, що вже доведені судом суми одержаної неправомірної вигоди під час махінацій у ТЦК становлять 114 мільйонів гривень.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ДБР підозрює начальника Тернопільського ТЦК у вимаганні в підприємця хабара за відстрочку