АРМА: годинники Медведчука оцінили у понад 10 мільйонів гривень

У АРМА зазначили, що годинник «Москва Кремль» отримав найнижчу оцінку – всього 17,4 тисяч гривень

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) отримало незалежну оцінку 20-ти колекційних годинників, які належали екснардепу Віктору Медведчуку.

«ТОВ «PolonEX», яке виграло конкурс на оцінювача цього активу, оцінило колекцію у понад 10,6 мільйона гривень. Найдорожчі годинники – Breguet 4416K (1 859 013 гривень) та Patek Philippe (1 271 503 грн). Хоча ми завжди сподіваємося на вищу оцінку, годинники були оцінені відповідно до ринкової вартості вживаних виробів», – йдеться у дописі AРМА 12 серпня.

У АРМА зазначили, що годинник «Москва Кремль» отримав найнижчу оцінку – всього 17,4 тисяч гривень.

В агентстві додали, що придбаний ексдепутатом автомобіль Maybach вже реалізується на Прозорро.Продажі. Збір документів для участі в аукціоні триватиме до 14 серпня.

Вказано, що авто 2003 року випуску, коли Медведчук керував адміністрацією тодішнього президента України.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: АРМА: понад 170 картин Медведчука не мають історичної цінності – їх виставлять на продаж

Раніше Печерський районний суд Києва на засіданні 19 липня задовольнив клопотання Офісу генерального прокурора про арешт яхти Royal Romance, яка належить Віктору Медведчуку, і передачу її Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами (АРМА).

Медведчук у минулому був одним із найбагатших людей України, а також політиком, лідером опозиційної фракції у Верховній Раді. Кума російського президента обвинувачують у державній зраді та порушенні звичаїв війни. Українські правоохоронці затримали його в квітні 2022 року. У вересні того ж року Медведчука передали Росії в рамках масштабного обміну полоненими. У січні 2023 року президент України позбавив Медведчука українського громадянства.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Прокуратура передала до суду справу проти Марченко щодо фінансування Росгвардії та МВС Росії