У Кривому Розі зросла кількість жертв унаслідок ракетної атаки

Рятувальники продовжують працювати на місці удару у Кривому Розі

Число загиблих через нічну ракетну атаку на Кривий Ріг у Дніпропетровській області зросло до трьох. Безвісти зниклою залишається ще одна людина, повідомив очільник обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Рятувальники продовжують працювати на місці удару.

За даними місцевої влади, у місті понівечені 8 магазинів і кафе, 14 багатоповерхівок, і два десятки авто.

Також у Марганецькій громаді загинув місцевий житель. За уточненою інформацією, йому 70 років, розповів Лисак.

Раніше в коментарі Радіо Свобода (проєкт Свобода.Ранок) місцевий політик Олександр Вілкул розповів, що місцева влада вже встановили осіб, які можуть залишатися під завалами.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Україна посилює переговорні позиції випробуванням балістичної ракети і Курськом. Основне з пресконференції Зеленського

Місто Кривий Ріг Дніпропетровської області пізно ввечері 26 серпня зазнало ракетного удару з окупованого Криму. Унаслідок удару двоє людей загинули. П’ятеро постраждали.

Попередньо сили РФ влучили в будівлю готелю балістичною ракетою «Іскандер», каже Вілкул. В результаті атаки пошкоджені також сусідні будівлі та припарковані авто. У Кривому Розі діють стабілізаційні відключення світла. Також є проблеми з водопостачанням в окремих районах.

За даними Повітряних сил ЗСУ, війська РФ атакували Україну 81 «Шахедом», а також крилатими, балістичними та аеробалістичними ракетами.

Про жертви та постраждалих внаслідок сьогоднішньої російської атаки повідомляли у Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській та Хмельницькій областях.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Ракетний удар по готелю у Кривому Розі: число жертв зросло