Доступність посилання

ТОП новини

Встановлено осіб, які можуть перебувати під завалами готелю в Кривому Розі – Вілкул 


Наслідки російської атаки на Кривий Ріг, Дніпропетровська область, Україна, 27 серпня 2024 року
Наслідки російської атаки на Кривий Ріг, Дніпропетровська область, Україна, 27 серпня 2024 року

Пошуково-рятувальну операцію на місці влучання ракети у Кривому Розі призупиняли через повітряну тривогу. Рятувальники і місцева влада вже встановили осіб, які можуть залишатися під завалами розповів в коментарі Радіо Свобода (проєкт Свобода.Ранок) місцевий політик Олександр Вілкул.

«Завжди, коли тривога, призупиняється розбір завалів. Тому що неодноразово бувало, що прилітає в те ж саме місце, куди прилітало до того. В той час, коли йде розбір завалів, є регламент і ми всі працюємо по регламенту. Одну жінку достали з-під завалів у пʼятій ранку. І зараз вона в реанімації вже прийшла в себе і буде жити… Ми перевірили по книгам реєстрації. Цих людей попродзвонювали по телефонах. І двоє не виходять на звʼязок по телефону. І ми їх ніде не бачимо. Тому, можливо, вони під завалами», – розповів він.

Олександр Вілкул про атаку РФ на Кривий Ріг (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:31 0:00

Вілкул додав, що корпус готелю, куди влучила ракета, відновленню не підлягає. Його подальшу долю буде вирішувати власник.

Місто Кривий Ріг Дніпропетровської області пізно ввечері 26 серпня зазнало ракетного удару з окупованого Криму. Унаслідок удару двоє людей загинули. П’ятеро постраждали.

Попередньо сили РФ влучили в будівлю готелю балістичною ракетою «Іскандер», каже Вілкул. В результаті атаки пошкоджені також сусідні будівлі та припарковані авто. У Кривому Розі діють стабілізаційні відключення світла. Також є проблеми з водопостачанням в окремих районах.

За даними Повітряних сил ЗСУ, війська РФ атакували 81 «Шахедом», а також крилатими, балістичними та аеробалістичними ракетами.

Про жертви та постраждалих внаслідок сьогоднішньої російської атаки повідомляли у Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській та Хмельницькій областях.


Форум

XS
SM
MD
LG