«Хезболла» атакувала Ізраїль дронами, понад 60 поранених – ЗМІ

Угруповання «Хезболла» (визнане терористичним у США) випустило по Ізраїлю 3 ​​безпілотники ввечері 13 жовтня (фото архівне)

Угруповання «Хезболла» (визнане терористичним у США) випустило по Ізраїлю 3 безпілотники ввечері 13 жовтня. Один з них влучив, що призвело до поранення понад 60 людей, повідомляють іранські медіа.

За даними журналістів, два безпілотники були збиті поблизу Хайфи, а третій влучив у зібрання ізраїльтян біля Біньяміни.

За даними медиків, кількість поранених під час нападу безпілотника в районі Біньяміна вже зросла до 67 людей.

Більшість із поранених доставлені до медичного центру Гілеля Яффе в Хадері. Інші були доставлені в лікарню Шеба в Рамат-Гані, лікарню Рамбам в Хайфі та медичний центр Рабіна в Петах-Тіква.

1 жовтня Іран запустив по Ізраїлю близько 180 балістичних ракет. У Тегерані заявили, що це – відповідь на загибель союзників Ірану у боротьбі з Ізраїлем – лідерів угруповань «Хамас» (визнана терористичною у США і ЄС) і «Хезболла» (є як озброєною групою, так і ліванською політичною партією, у США визнана терористичною організацією).

Від кінця вересня Ізраїль завдає ударів по об’єктах «Хезболли» в Лівані, зокрема у столиці країни Бейруті. Ізраїльська армія також проводить у Лівані наземну операцію й одночасно продовжує бойові дії в Секторі Гази проти угруповання «Хамас».

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: США розгорнуть в Ізраїлі протиракетний комплекс THAAD