Поліція: на Донеччині унаслідок обстрілів РФ двоє загиблих, серед поранених четверо поліцейських

Українські військові їдуть на автомобілі в місті Селидове Донецької області, Україна, 9 жовтня 2024 року

На Донеччині за минулу добу унаслідок російcьких обстрілів загинуло двоє місцевих жителів, поранень зазнали девʼять цивільних і четверо поліцейських, повідомила 27 жовтня Національна поліція України.

«На Костянтинівку війська РФ скинули дві бомби «ФАБ-250» з модулем УМПК – загинула людина, ще троє мирних мешканців зазнали травми. Ударом по Миколаївці окупанти вбили цивільну особу, пошкодили цивільні автомобіль і мотоцикл, лінію електропередач», – йдеться у повідомленні.

Один поліцейський перебуває у тяжкому стані, вказано у дописі.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: На Сумщині війська РФ атакували «Шахедами» критичну інфраструктуру, постраждала людина – влада

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики та водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари, як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони мають цілеспрямований характер.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час