Оборона Донбасу сиплеться? Які причини та чи можна спинити російську армію

Ситуація навколо міста Вугледар критична та продовжує ускладнюватися – DeepState.

  • Від оточення ЗСУ до окупації великих міст

«Українська фортеця у Вугледарі трималася 31 місяць. Тепер він ось-ось впаде», Ситуація навколо міста Вугледар критична та продовжує ускладнюватися – DeepState з таким заголовком вийшло видання Forbs, описуючи ситуацію на українському Донбасі. Ситуація навколо міста Вугледар критична та продовжує ускладнюватися, констатують аналітики проєкту DeepState. Складною вона є й на інших ділянках фронту на Донбасі. Що сприяє швидкому руху російських сил? І головне с наскільки це просування реально зупинити?

  • СЗЧ Гнезділова і резонанс


Правоохоронці розпочали кримінальне провадження через самовільне залишення частини бійцем 56-ї окремої мотопіхотної Маріупольської бригади Сергієм Гнезділовим. Про це Hromadske повідомила речниця столичної прокуратури Надія Максимець. Справу порушили за статтею дезертирство. Які висновки має зробити українська влада після публічного СЗЧ військового та коли на цю проблему нарешті звернуть увагу?

  • Трамп не хоче зустрічатися із Зеленським?


Жодної зустрічі між президентом України Володимиром Зеленським і кандидатом у президенти США Дональдом Трампом наразі не заплановано, повідомляє видання Associated Press, посилаючись на власні джерела в оточенні республіканця.

Чому так сталось і про що це може свідчити, адже українська влада раніше заявляла про підготовку такої зустрічі?

Про це і не тільки дивіться у програмі Свобода Live:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Виступ Володимира Зеленського на Генеральній Асамблеї ООН: тези
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Спільне звернення до Генсека ООН від діячів України та Латинської Америки про призупинення членства Росії