Доступність посилання

ТОП новини

ЗСУ вибивають армію РФ з-під Торецька: є успіхи в Нью-Йорку


Сили оборони вибили окупантів у Нью-Йорку та Неліпівці, повідомив проєкт DeepState у ніч проти 6 вересня. Це селища на південь від значно більшого Торецька, який Росія прагне захопити. В останні тижні на карті проєкту тут спостерігалася унікальна ситуація – агресор тягнувся до Неліпівки на північ, не захопивши повністю сам Нью-Йорк.

А вже вранці 6 вересня 12-та бригада спецпризначення «Азов» повідомила, що її бійцям «вдалося стабілізувати ситуацію, повернути під контроль частину Нью-Йорка і деблокувати Сили оборони, які перебували у ворожому оточенні».

У бригаді зазначили, що ситуація на цій ділянці фронту залишається напруженою – у зоні її відповідальності росіяни проводять до 15 штурмів за добу.

Однак на іншій ділянці фронту – Краматорському – просунулась армія РФ. Судячи з повідомлення DeepState, агресор зміг перетнути канал «Сіверський Донець – Донбас» у районі села Калинівка на північ від Часового Яру. Цей канал вважався дуже незручним для штурмів та практично непрохідним для агресора.

​Про це та інше йтиметься в ефірі Радіо Донбас Реалії. Дивіться наживо – о 16:30 на @Радіо Свобода:

XS
SM
MD
LG