Доступність посилання

ТОП новини

На Житомирщині під час пожежі загинуло дві дитини – ДСНС


На Житомирщині 28 січня спалахнула пожежа у приватному житловому будинку в селі Грабняк
На Житомирщині 28 січня спалахнула пожежа у приватному житловому будинку в селі Грабняк

На Житомирщині 28 січня спалахнула пожежа у приватному житловому будинку в селі Грабняк, повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

За даними рятувальників, ймовірно, загорілися речі та дитяче ліжко, що стояло впритул до груби.

За попередньою інформацією, «цього дня батьки з трьома старшими дітьми на деякий час пішли до сусідів, вдома залишилися двоє сестер 2021 та 2022 р.н.».

У ДСНС кажуть, коли ж брати повернулися і відкрили двері веранди, то побачили у будинку дим, а в одній із кімнат на підлозі виявили дітей без свідомості.

Їх винесли на вулицю і спробували привести до тями, але цього зробити не вдалося, повідомили рятувальники.

«Наразі остаточна причина пожежі та усі обставини надзвичайної події встановлюються правоохоронними органами», – підсумували у ДСНС.

Раніше, ввечері 13 січня, спалахнула пожежа у ТРЦ «Космополит» у Солом’янському районі, рятувальники проводили евакуацію людей, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

За інформацією Державної служби надзвичайних ситуацій, пожежу локалізували о 17:36 та о 17:42 ліквідували на площі 50 кв. м. Після ліквідації пожежі до медиків звернулось троє осіб за допомогою, проте від госпіталізації відмовились. Згодом стало відомо, що причиною займання став навмисний підпал.

Форум

XS
SM
MD
LG