Доступність посилання

ТОП новини

У Рівному сталась пожежа у багатоповерхівці: є загиблий і постраждалий – ДСНС


У Рівному 14 січня сталось загоряння у багатоповерхівці, повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, фото ілюстративне
У Рівному 14 січня сталось загоряння у багатоповерхівці, повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, фото ілюстративне

У Рівному 14 січня сталось займання в одній із багатоповерхівок, повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

За даними відомства, під час гасіння пожежі у багатоквартирному житловому будинку було врятовано чоловіка та евакуйовано 15 осіб.

Рятувальники кажуть, що прибули на місце події в апаратах захисту органів дихання і в одній із квартир на 7 поверсі виявили тіло чоловіка 2002 року народження, а також ще одного чоловіка 1984 року народження з ознаками отруєння чадним газом. Постраждалого вивели на свіже повітря та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

«Причина пожежі та розмір збитків встановлюються», – повідомили в службі.

Увечері 13 січня спалахнула пожежа у ТРЦ «Космополит» у Солом’янському районі, рятувальники проводили евакуацію людей, повідомив мер Києва Вітлаій Кличко.

За інформацією Державної служби надзвичайних ситуацій, пожежу локалізували о 17:36 та о 17:42 ліквідували на площі 50 кв. м. Після ліквідації пожежі до медиків звернулось троє осіб за допомогою, проте від госпіталізації відмовились. Згодом стало відомо, що причиною займання став навмисний підпал.

Форум

XS
SM
MD
LG