Доступність посилання

ТОП новини

У Чорному і Азовському морях Росія тримає чотири ракетоносії – ВМС


У Чорному морі станом на ранок неділі, 9 червня, Росія тримає один ракетоносій з «Калібрами»
У Чорному морі станом на ранок неділі, 9 червня, Росія тримає один ракетоносій з «Калібрами»

У Чорному морі станом на ранок неділі, 9 червня, Росія тримає один ракетоносій з «Калібрами», загальним залпом до 4 ракет, йдеться у повідомленні Військово-морських сил ЗСУ.

Крім того, у Азовському морі РФ тримає 7 кораблів, 3 з яких є носіями крилатих ракет «Калібр» загальним залпом до 24 ракет.

«А в Середземному морі 3 ворожі кораблі, 2 з, яких є носіями крилатих ракет «Калібр» загальним залпом до 12 ракет», – зазначили в ВМС.

На початку тижня повідомлялося, що у Чорному морі чергують два російські кораблі, серед них один носій крилатих ракет «Калібр».

У квітні у ВМС України повідомили, що від початку повномасштабної війни Чорноморський флот Росії втратив близько третини своїх кораблів через ураження російських суден під час українських ударів.

6 червня спецпідрозділ Головного управління розвідки Міністерства оборони України завдав успішного удару по російському рейдовому буксиру біля берегів тимчасово окупованого Криму. Про це повідомили в українській розвідці, зазначивши, що знищено корабель проєкту 498 «Сатурн» або «Протей».

Форум

XS
SM
MD
LG