Доступність посилання

ТОП новини

Кабмін призначив двох заступників міністра оборони


Кабмін призначив голові Міністерства оборони України Рустему Умєрову двох заступників
Кабмін призначив голові Міністерства оборони України Рустему Умєрову двох заступників

Кабмін призначив голові Міністерства оборони України Рустему Умєрову двох заступників, йдеться у повідомленні пресслужби відомства.

За даними відомства, Сергія Боєва призначено на посаду заступника міністра оборони з питань європейської інтеграції.

Відомо, що перед призначенням на нову посаду 41-річний Боєв обіймав посаду заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості України. З 2016 по 2022 рік працював на керівних позиціях у державних компаніях, зокрема у НАК «Нафтогаз України» та АТ «Укргазвидобування».

Боєв також має досвід роботи в провідних міжнародних банках і консалтинговій компанії The Boston Consulting Group, що дало йому міцний досвід у фінансовій сфері та управлінні.

Крім того, Сергія Мельника призначили на посаду заступника міністра оборони.

Він народився 12 липня 1977 року у Вінницькій області. Здобував вищу освіту у Харківському військовому університеті, після чого кар'єру на керівних посадах у Військово-юридичному факультеті Національної юридичної академії імені Ярослава Мудрого. Здобув другу вищу освіту у 2009-му.

Раніше, 1 жовтня, Кабінет міністрів погодив звільнення Станіслава Гайдера з посади заступника міністра оборони України, а також Людмили Дараган з посади державного секретаря МОУ.

На початку вересня Верховна Рада призначила низку нових очільників міністерств: МЗС, Мінстратегпрому, Міндовкілля, Міністерства молоді та спорту, Мінагрополітики, Мінкульту, Мінветеранів та Мінінфраструктури.

Від початку повномасштабної війни в Україні це наймасовіше звільнення міністрів. Президент Володимир Зеленський пояснює це тим, що владні посади потребують «нової енергії».

Форум

XS
SM
MD
LG